Hedefimiz

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Kariyer ve Staj Merkezi HUB, üniversitemizin öğrenimine devam eden ve mezun olan tüm öğrencileri ile iş dünyası arasında bir köprü kurmayı hedeflemektedir. Bu amaçla, öğrencilerin eğitim – öğretim hayatından çalışma hayatına yapacakları geçişte her türlü desteği sağlamak üzere çalışmalar yapmaktadır.

Ne Yapıyoruz?

Kariyer ve Staj Merkezi HUB; öğrencilerine staj ve iş imkanları konusunda haberdar ederken mezunlarıyla ise bağlarını sağlamlaştırmak için her yıl düzenli olarak buluşmalar gerçekleştirmektedir. Kariyer planlama ve özgeçmiş hazırlama gibi birçok konuda destek veren merkez, özel sektör ve kamuda rol alan firmalar ile işbirliği içerisindedir.

İŞKUR özelinde de çalışmalarına sıkça devam eden HUB; “Bilim, Sanat ve Tasarımın birlikte yorumlandığı bir öğretim sistemiyle, girişimcilik kültürünü benimsemiş, özgüveni yüksek öğrenci ve mezunlarını iş dünyası ile tanıştırmak için sürdürülebilir çalışmalar yapmaktadır.